Eötvös Loránd Technikum

Budapesti Gépészeti Szakképzési Centrum

5. nap

Ma is szépen dolgoztunk:)

Azért, hogy bírjuk a munkát ismét egy kiadós reggelivel indítottuk a napot. Így azért csak mosolygósabban vágunk neki, ugye Pályi Tanár Úr! :)

A CKP-ba vezető útvonalat, már akkor is tudjuk, ha bekötött szemmel kell oda eltaláni, de tulajdonképpen már  Krakkó legtöbb utcáját ismerjük, és a tömegközlekedést is fújjuk. Holott még csak egy hete (sincs), hogy itt vagyunk. De már otthon érezzük magunkat a városban.

A központban pedig nagy a hajtás, rengeteget tanulunk, de élvezzük. Furcsa, de így van:)Számunkra is szokatlan, hgy a tanulás gondolata kivételesen nem okoz gyomorgyörcsöt, vagy egyéb betegségre utaló tüneteket:)Le sem lehetne tagadni, hogy már szakértelemmel nyúlunk a géphez:) A fárasztó nap után hazafelé mindig jól esik a séta. A főtéren át, kb. 20 perc alatt a szálláson vagyunk, és nagyon szép környezetben vezet az utunk "hazáig". Ahogy pedig telik-múlik az idő, a csapat is szépen összekovácsolódik. 

De nem csak az utcák szépek, hanem szállásunk két percre van a Visztulától. A kép magáért beszél. Ugye milyen rossz nekünk:):) 

Nos, így tengetjük mindennapjainkat, amit minden este egy szuper vacsorával zárunk. Csak ízelítőként néhány kép, ha valaki éppen a holnapi menüt tervezné...