Eötvös Loránd Technikum

Budapesti Gépészeti Szakképzési Centrum

Munkatársaink

 

Név Szakirányú végzettség   Egyéb végzettség E-mail cím
Alter Nóra történelem szakos tanár, közoktatásvezető egyetem munkaközösség vezető, osztályfőnök Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Antal Alicia matematika-fizika szakos tanár egyetem osztályfőnök Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ágonstonné Juhász Gyöngyi angol nyelv és irodalom szakos tanár, latin nyelv és irodalom szakos tanár egyetem osztályfőnök, idegenvezető angol nyelven Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Babutsán Rita magyar-orosz nyelv és irodalom szakos tanár egyetem munkaközösség vezető, jelnyelvi tolmács, osztályfőnök Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Balogh Béla Mihály fizika szakos tanár, informatika tanár egyetem   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Dr. Benkő Józsefné matematika-fizika szakos tanár, közoktatásvezető egyetem mesterpedagógus, igazgatóhelyettes, érettségi elnök közép- és emelt szinten Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Bíró Ferenc biológia-környezettan szakos tanár egyetem osztályfőnök Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Czirákiné Szép Katalin informatika szakos tanár egyetem osztályfőnök Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Geráné Németh Gabriella matematika-informatika szakos tanár egyetem   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Gél Katalin matematika-ábrázoló geometria szakos tanár egyetem   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Huzsvár Zoltán műszaki szakoktató főiskola   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Hertlen Áron testnevelés, gyógytesnevelés-egészségfejlesztés szakos tanár egyetem   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Jáger Vilmos műszaki szakoktató főiskola   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kassay Éva angol nyelv és irodalom, történelem szakos tanár egyetem  

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Király-Sztrunga Edina angol nyelv és irodalom, magyar nyelv és irodalom szakos tanár egyetem osztályfőnök Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kis András szakmai informatika tanár egyetem   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Koncz Hedvig Edina szakmai informatika tanár egyetem   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Konczné Loós Katalin biológia-kémia szakos tanár egyetem munkaközösség vezető, osztályfőnök Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Korbély Beáta magyar nyelv és irodalom szakos tanár egyetem munkaközösség vezető, osztályfőnök Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kovács Kinga testnevelő tanár, gyógytestnevelő egyetem osztályfőnök Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Laczikó Kinga földrajz szakos tanár egyetem osztályfőnök Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Makra József ábrázoló geometria-matematika szakos tanár egyetem   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Martinák László gépészmérnök főiskola   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Menyhárt Ildikó magyar nyelv és irodalom - könyvtár szakos tanár; gyakorlatvezető mentortanár egyetem mesterpedagógus, munkaközösség vezető, érettségi elnök közép- és emelt szinten, osztályfőnök Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Mezősi-Nagy Adrienn magyar nyelv és irodalom szakos tanár egyetem   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Móder Antal műszaki szakoktató főiskola munkaközösség vezető, osztályfőnök, jelnyelvi tolmács, munkavédelmi szakember Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Móder Tamás gépész szakoktató     Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Molnár József szakmai informatika tanár     Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Nagy Gergely rendszergazda, szakmai informatika tanár     Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Nagy Katalin angol nyelv és irodalom szakos tanár, magyar-földrajz szakos tanár, közoktatásvezető egyetem igazgatóhelyettes, mesterpedagógus, társadalomtudományi és gazdasági szakfordító, érettségi elnök középszinten, Erasmus+ pályázat koordinátora Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Negyedi-Nemes Szilvia matematika és történelem szakos tanár egyetem osztályfőnök Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Némethné Büki Bernadett matematika-fizika szakos tanár, számítástechnika szakos tanár egyetem

mesterpedagógus, munkaközösség-vezető, osztályfőnök, érettségi elnök közép- és emelt szinten

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Szalai László történelem szakos tanár egyetem szakképzett hadtörténész, intézményi tanács vezető, osztályfőnök Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Szentgyörgyiné Gyöngyösi Éva gépészmérnök, mérnök-tanár, közoktatásvezető egyetem igazgató, mesterpedagógus, érettségi elnök közép- és emelt szinten Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Szénásy Zsolt technika tanár, műszaki szakoktató egyetem gyakorlati oktatásvezető, osztályfőnök, közoktatásvezető Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Takács Réka angol nyelv és irodalom szakos tanár egyetem PhD, DÖK patronáló tanár, IKSZ koordinátor Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tarjánné Martinkó Mária testnevelő tanár egyetem munkaközösségvezető, osztályfőnök, kézilabda edző Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tarján Miklós testnevelő tanár egyetem osztályfőnök Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Uriné Keresztes Zsuzsanna matematika tanár egyetem osztályfőnök Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Vági Nóra angol szakos nyelvtanár egyetem mesterpedagógus, munkaközösség vezető, osztályfőnök, mentortanár Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Vargyas Gábor műszaki szakoktató mester-vizsga   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Wolff Erika informatikus könyvtáros egyetem   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Csordás Zsuzsanna iskolatitkár      
         
         
Technikai munkatársak  
Botos Andrásné        
Éri Jenő János        
Futóné Kovács Krisztina        
Hegedűs László        
Ihász Károlyné        
Jancsó András        
Kovácsné Wandrus Ilona        
Lengyel István        
Magasházi Zoltánné        
Markovics Tamás        
Molnár Csabáné        
Patakiné Seres Magdolna        
Rácz Lászlóné        
Tófalvi Péter